aanvragen van een verrassingsdoos

Voor een Baby {ongeboren / 0 jaar }
Voor kinderen van 1 tot 8 jaar

Hoe het werkt:
Wij hebben 12 maanden voor verjaardagen berichten staan op onze facebook aanvragen pagina.

Doe een aanvraag (onder het kopje verrassingsdoos ) op www.stichtingdespeelgoeddoos.com
en stuur mee de volgende gegevens
Facebook naam :
Leeftijd kind :
Naam van het kind:
Adres gegevens:
Naam + achternaam :
Adres + nummer :
Postcode :
Woonplaats :
Een duimpje achter u naam betekend aanvraag ontvangen
Een hartje achter u naam betekend dit wordt geplaatst onder de maanden op facebook. aanvraag afgerond en word op tijd naar u verzonden

Voorwaarde van de verrassingsdoos is dat wij graag doormiddel van een foto of meerdere te ontvangen als u de doos heeft ontvangen dat wij aan donateurs kunnen laten zien dat het speelgoed daadwerkelijk bij de kinderen aan komt .

Een verrassingsdoos is GRATIS,

ECHTER betaald u wel de verzendkosten die 15 euro bedragen dit mede vanwege de stijgende kosten en wij nog steeds geen ondersteuning van gemeente of bedrijven krijgen en alle kosten zelf bijleggen en zo nu en dan vanuit giften van de medemens en het gewicht of de grote van de doos .
Verrassingsdozen kunnen niet worden afgehaald

Na ontvangst van u aanvraag krijgt u een betaallink toegezonden deze dient uw binnen 24 uur af te ronden .
Na 24 uur worden uw gegevens verwijderd uit onze mail en gaan we verder met de andere aanvragen .
Helaas moeten we dit doen omdat we afhankelijk zijn van donaties en we nooit weten of we voldoende op dat moment in voorraad hebben voor de leeftijd of geslacht van het kind van aanvraag .

Anders hebben we nog een maand de tijd om iets voor u verrassingsdoos te regelen na complete aanvraag bent uw verzekerd van een verrassingsdoos.
uiteraard kunt u het ook Handmatig over maken onder vermelding van de naam van u kind alle gegevens vind uw op onze website .
Alles verloopt allen via de contact pagina van de website alle informatie goed lezen op de website uw hoeft dan niet telkens berichten te sturen met vragen waar blijft ons pakket wanneer dit en wanneer dat hier hebben wij geen tijd voor.

Verwerkingstijd aanvraag afhandeling
Minimaal 1 maand van tevoren vraagt uw een verrassingsdoos aan
U heeft 24 uur de tijd om uw aanvraag van verzend kosten af te handelen .
U ontvangt na verzending track en trace code
U ontvangt een gratis doos met goed herbruikbaar en soms nieuw speelgoed van uit het goede hart van andere mensen in Nederland
Uw pakket komt ruim op tijd voor de verjaardag datum aan
Uiteraard kunt uw ook als opa en oma als oppas en omdat uw vind dat uw kindje dit verdiend heeft een doos aanvragen ook hier telt minimaal 1 maand van te voren