Doneren

Waarom vragen wij donaties?

Voor het verwezenlijken van verrassingsdozen komen er een heleboel kosten meekijken. Door kleine financiële donaties kunnen wij hiermee de kosten dekken van het maken van de pakketjes, het regelen van vervoer om speelgoed op te kunnen halen of om deze naar ons te laten verzenden, Inkopen van dozen/inpakpapier/snoepgoed en leuke nieuw speelgoed te kunnen kopen voor in de cadeau pakketten en natuurlijke overige kosten die hierbij komen kijken.  Zonder deze giften kunnen wij dit niet uit liefdadigheid voortzetten. 

https://tikkie.me/pay/95r4qt1m0fldsjraglea of via dit rekeningnummer: NL82 INGB 0395 7195 50 t.a.v. J.R. Hulspas

Helpen zonder een financiële bijdrage?

Deze inzamelingsactie kunnen wij niet alleen en daarom vragen wij om uw hulp. Wij zoeken alles voor kinderen van 0 t/m 8 jaar. Denk hierbij aan speelgoed, spellen enz. enz. 

Hieraan kunt u mee helpen: Heeft u nog nieuw speelgoed of goed herbruikbaar speelgoed waar niks meer mee wordt gedaan? Dan kunt u dit aan ons doneren. U kunt de regels omtrent het doneren van speelgoed hiernaast/hieronder vinden.

Andere manieren om te kunnen helpen?

Natuurlijk zijn er ook andere manieren om te kunnen helpen. Denk hierbij aan acties die u kunt voeren voor ons op een school, sport of thuis ook kunt u helpen door onze flyers te verspreiden, u kunt onze flyers vinden onder Gallerij, of andere acties waardoor onze stichting bekender wordt zodat we meer gezinnen kunnen helpen.

onze dank is groot uw hulp is gedurende het hele jaar welkom wij zijn er dus niet alleen vanwege de maand December

Breng kwetsbare kinderen een lach op het gezicht

regels omtrent het doneren van speelgoed

Waar moet dit aan voldoen?                                                Speelgoed goed en herbruikbaar speelgoed, nieuw speelgoed ook zeer welkom.
Speelgoed moet schoon en compleet zijn {dus geen speelgoed zonder deurtjes zonder raampjes zonder de klepjes die over de batterijen heen gaan enz.

Wat nemen we niet meer aan !!
Wij nemen geen puzzles meer aan,
Geen plastic blokken meer aan,
ook nemen we geen groot buiten speelgoed meer aan.

Hiervoor is gekozen aangezien we hier een voorraad van hebben liggen of i.v.m. hygiëne of andere redenen hebben besloten dit niet te gebruiken voor in de verrassingsdozen.

Speelgoed doneren kan op verschillende manieren:

U kunt uw speelgoed verzenden, wij vergoeden uw verzendkosten. Hierbij willen wij wel eerst een foto ontvangen van de hoeveelheid speelgoed, om zo eventueel op een ander manier het speelgoed op te kunnen halen.

Verder zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers en kunt u uw speelgoed op afspraak bij 1 van deze adressen langs brengen of mits dit is afgesproken met de vrijwilligers op laten halen. 

Donateur inzameladressen 2023

Den Helder  Moordrecht 

In Den Haag kunt u op 2 plaatsen doneren

In Winsum is 24 uur per dag / 7dagen in de week een speelgoed doneer box op de Potvenne te vinden 😘 (zonder afspraak)

Voor de adres gegevens van 1 van de inzamelplaatsen kunt u ons een mailtje sturen deze is te vinden onder het kopje contact.

Voor verzenden kunt uw ons een betaalverzoek sturen en kunt u dit verzenden naar onderstaand adres

Stichting de Speelgoeddoos
Potvenne 10
9951JL Winsum