nieuwe regels omtrent het doneren van speelgoed

Echter zijn er weer nieuwe regels en veranderingen omtrent het aanleveren van speelgoed donaties
Waar moet dit aan voldoen?
Speelgoed goed en herbruikbaar speelgoed
Nieuw speelgoed ook zeer welkom
Speelgoed moet schoon en compleet zijn {dus geen speelgoed zonder deurtjes zonder raampjes zonder de klepjes die over de batterijen heen gaan enz.
U stuurt ons voor af via PB een foto van de donatie voor uw dit ergens doneert.

Wat nemen we niet meer aan !!
Geen Hout speelgoed meer aan
Geen Puzzles meer aan
Geen plastic blokken meer aan
Geen knuffels mits het recente figuren of knuffels van deze tijd zijn
Ook nemen we geen buiten speelgoed aan

Verder kunt u ook ons financieel steunen door een kleine donatie te doen, hiermee kunnen wij de kosten dekken van het maken van de pakketjes, het regelen van vervoer om speelgoed op te kunnen halen of om deze naar ons te laten verzenden, Inkopen van dozen/inpakpapier/snoepgoed en leuke nieuw speelgoed te kunnen kopen voor in de cadeau pakketten en natuurlijke overige kosten die hierbij komen kijken.  Zonder deze giften kunnen wij dit niet uit liefdadigheid voortzetten.

In het kader van de veiligheid van de kinderen om met als doel het blijdschap
van een kind met zijn/haar nieuwe speelgoed zo groot mogelijk te maken, zullen wij bij binnenkomst van het speelgoed, het speelgoed streng controleren om te kijken of alles nog compleet is, of alles schoon is,  of alles het doet als hoe het hoort te werken en wordt er gecontroleerd of het speelgoed veilig is voor kinderen om te gebruiken.

Ook zullen wij speelgoed die eventueel gerepareerd/schoongemaakt moet worden proberen te repareren of schoonmaken om hiermee kinderen blij te kunnen maken.

Hoe kunt u doneren?

U zou op verschillende manieren kunnen doneren aan de stichting.

Bijvoorbeeld:

Donateur inzameladressen ook in 2023

Den Helder , Ter Aar, Moordrecht

In Den Haag kunt u met met ingang van 1 Januari op 2 plaatsen doneren

In Roden kunt uw ook doneren met ingang van 1 januari

Winsum is 24 uur per dag een speelgoed doneer box op de Potvenne te vinden 😘

Voor de adres gegevens van 1 van de inzamelplaatsen kunt u ons een mailtje sturen deze is te vinden onder het kopje contact.

Voor verzenden kunt uw ons een betaalverzoek sturen en kunt u dit verzenden naar onderstaand adres

Stichting de Speelgoeddoos
Potvenne 10
9951JL Winsum

Ook zou u in uw omgeving een speelgoed inzamelactie kunnen starten, op dit moment hebben wij geen eigen vervoer en draaien wij op vrijwilligers die regelmatig langs een aantal inzamel locaties rijden om dit speelgoed bij u op te komen halen

Ook kunt u een kleine financiële bijdrage doneren voor de onkosten die worden gemaakt bij het maken van verrassingsdozen. Dit kunt u doen op de rekeningnummer: NL82 INGB 0395 7195 50

Ook zou u kunnen denken aan een financiële acties of speelgoed inzameling op uw werkvloer, school of vereniging.

U kunt uw Vega bon van de postcodeloterij doneren misschien heeft uw nog een andere cadeaubon liggen waar nog een restant op staat

Binnenkort kunt uw ongebruikte baby artikelen doneren of restanten nieuwe luiers de kleinste maat voor Baby pakketten die we gaan maken ook van gedoneerde producten voor een baby shower of een aankomende moeder .Ook deze zijn Gratis maar betaald uw wel een vast bedrag verzend kosten .

Een gift is voor ons een groot geschenk deze worden gebruikt voor de vergoeding van verzendkosten aan donateurs inpakpapier dozen inpak benodigdheden reclame materiaal enz.

Elke euro is een geschenk en een stapje dichter naar weer een verrassingsdoos voor een blij gezichtje .
vrije keuze tikkie :

onze dank is groot uw hulp is gedurende het hele jaar welkom wij zijn er dus niet alleen vanwege de maand December